skip to Main Content
Menu
Wat Is Een Goede Kantoorkast Voor Op Kantoor?

Wat is een goede kantoorkast voor op kantoor?

  • Blog

Ligt het in de planning om jouw startende onderneming in te richten? Of ben je van plan om het bedrijf te reorganiseren? Dan ben je wellicht op zoek naar de juiste kantoorkasten voor het interieur. Hét moment om de mogelijkheden te bekijken en uiteindelijk een beslissing te nemen om de perfecte kantoorkast te kopen. 

Een kantoorkast kopen: Praktische noodzaak

Kantoorkasten van www.officetopper.com zijn niet alleen archiefkasten, maar ook garderobe kasten, ladekasten, stellingkasten of lockerkasten. Dergelijke kasten zijn namelijk ook erg bevorderlijk voor het zakelijke doeleinden. Een kantoorkast is niet meer weg te denken in het kantoor interieur, want die biedt de mogelijkheid om de werkplek opgeruimd en overzichtelijk te houden, zodat de werkomgeving er piekfijn en opgeruimd uitziet. Natuurlijk niet alleen voor de klanten, maar zeker ook voor het personeel. Daarnaast verbetert het geordend werken met kantoorkasten de werkprestaties en verhoogt de productiviteit. Een kantoorkast kopen biedt dus zowel oplossing als voordeel.

Akoestische archiefkast of kantoorkast kopen

Er is een grote variatie aan kantoorkasten en wel van roldeurkasten, draaideurkasten tot aan akoestische kasten. De roldeurkasten zijn kantoorkasten met twee soepel lopende kunststof roldeuren die ruimte besparen, omdat niet twee deuren één ruimte inslaan en daardoor de beschikbare ruimte optimaal gebruikt kan worden.
Heel interessant en opmerkelijk zijn de akoestische kantoorkasten die multifunctioneel zijn, en dus niet alleen voordelig in opbergruimte, maar ook verbetering aan de akoestiek op kantoor brengen. Deze kantoorkasten verminderen het nagalmen van geluid om ongestoord te werken en zijn een ideale ruimteverdeler.
Voor het opbergen van hangmappen zijn ook de hangmappenkasten gewenst. De laden van een hangmappenkast zijn centraal afsluitbaar met een slot en hebben standaard een kantelbeveiliging. De lades gaan zeer soepel en geruisloos open of dicht.

De archiefkast of dossierkast daarentegen, wordt gebruikt voor het opbergen van dossiers of voor klappers en allerhande bescheiden. Een archiefkast hoeft ook niet meer saai te zijn, omdat er genoeg keuze is op het gebied van verschillende ontwerpen. Zo heb je moderne archiefkasten met een industrieel tintje maar ook landelijk ogende archiefkasten. Het overgrote deel van archiefkasten is tevens met een slot beveiligd, zodat belangrijke documenten niet in verkeerde handen vallen.

Bescherm documenten bij calamiteiten

Waardevolle documenten op kantoor dienen heel goed beveiligd te worden en kunnen het best opgeslagen worden in een brandbestendige kast. De brandwerende archiefkast is noodzakelijk op kantoor, omdat het de inhoud gedurende een bepaalde tijd tegen de gevolgen van brand kan beschermen. De beschermingsfactor wordt altijd uitgedrukt in tijd, namelijk 30,60 of 120 minuten. Deze tijden geven aan hoelang een kast in het vuur kan staan, voordat er een kritische temperatuur wordt bereikt. Wanneer er echter minder ruimte is, is een roldeurkast of schuifdeurkast een goed alternatief.

Back To Top
×Close search
Zoeken