skip to Main Content
Menu

Waarom zou je voor een handgemaakt interieur gaan?

  • Blog

Je bent druk bezig met het bedenken hoe jij nou graag je interieur wilt hebben? En heb je dan eindelijk een stijl gekozen dan is hier bijna niks bij te vinden. Het moet tenslotte ook niet een rommeltje worden, maar het moet een gehaal blijven. Al gedacht aan een handgemaakt interieur? Lees hier wat hier de voordelen van zijn?

Je kunt je eigen meubels ontwerpen

Ga zelf of samen met een ontwerper op papier zetten wat jij mooi vindt. Je bent nu niet afhankelijk van wat een winkel jou te bieden heeft dus je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil jij graag een grote roze stoel in huis? Dan kun je dit ontwerpen. Door dit zelf te doen ga je heel anders nadenken over hoe je woonkamer eruit gaat zien. Ga tijdens het schetsen na welke vormen en kleuren je toe wilt passen in huis. Creëer je eigen stijl, iets waaraan je kunt zien dat het door dezelfde persoon is bedacht. Dit maakt het erg leuk en origineel.

Ambachtelijke kwaliteit

Als je het bij een winkel koopt weet je niet precies waar het is gemaakt, door wie het is gemaakt en met hoeveel zorg het is gemaakt. Dit kan nog wel eens resulteren in een teleurstellend moment als jouw nieuwe stoel na twee weken uit elkaar valt. Dat probleem heb je niet bij je eigen gemaakte meubels. Dit is precies gemaakt zoals jij hem hebt getekend en het product zal dus ook op de centimeter nauwkeurig nagemaakt worden. Zo heb jij de garantie voor een kwalitatief goede stoel, bank of tafel.

Alles in de kamer matched met elkaar

Je hebt met zelfgemaakte meubels niet meer het probleem dat je bij wijze van een velvet stoel koopt en vervolgens niks anders in deze kleur kunt vinden. Je kunt de andere producten namelijk zo maken dat je een mooie balans hebt in het kleurgebruik. Jouw woonkamer wordt immers precies zo gemaakt als jij in je hoofd hebt.

Door het zelf te ontwerpen heb je de woonkamer die jij altijd wilde en dat van een ambachtelijke kwaliteit!

Back To Top
×Close search
Zoeken