skip to Main Content
Menu

Waarom de Vlaamse ontstoppingsdienst inschakelen?

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin de hulp van de Vlaamse expert in ontstoppen van pas komt. Heeft u bijvoorbeeld last van een vervelende geur rond de badkamer? Wilt u voorkomen dat uw televisiemeubel achter het bad beschadigd raakt door vocht? Enzovoorts. De nare geur in de badkamer of de rest van uw woning kan het gevolg zijn van een verstopping. Door de verstopping blijft het vieze water langer in de afvoer staan, wat de nare geur rond uw sanitaire voorzieningen verklaart. Vaak blijkt het lastig te zijn om een verstopping zelf te verhelpen.

Aan de slag met het verhelpen van verstoppingen

Een verstopping zorgt niet alleen voor stank in huis. Ook kan een toilet of douchebak overstromen door de verstopte afvoer. Het vocht kan in een houten televisiemeubel bij uw bad trekken, maar bijvoorbeeld ook in uw vloer, in de muur, enzovoorts. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de verstopping tijdig te verhelpen. U kunt dit zelf proberen door een traditionele ontstopper te gebruiken, een trekveer aan te schaffen of gebruik te maken van een chemisch ontstoppingsmiddel. Deze ontstoppingsmiddelen uit de super- of bouwmarkt worden afgeraden door professionele ontstoppingsdiensten. Niet alleen kunnen ze letsel veroorzaken, ook zijn ze slecht voor het milieu.

Hulp van een professional inschakelen

Lukt het niet om de verstopping zelf op te lossen, of wilt u verzekerd zijn van een effectieve oplossing? Kies in dat geval voor een professional in deze branche. De ontstoppingsdienst zal de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Ook kan gebruik worden gemaakt van een kleine camera, die helpt bij het vinden van de oorzaak van een verstopping. Informeer na het ontstoppen van de afvoer altijd hoe u dit voortaan kunt voorkomen. Zo is het onder meer aan te raden om de afvoer regelmatig preventief te ontstoppen!

Back To Top
×Close search
Zoeken