skip to Main Content
Menu

Vinyl vloeren beton look

Een vinyl vloer: veel mensen denken dan meteen aan een goedkoop uitziend stukje plastic zeil wat hun grootouders in de keuken hadden liggen. Vreselijk ouderwets en zo niet mooi! Maar dat is tegenwoordig enorm achterhaald en de moderne vinyl vloeren zijn hartstikke hip en trendy op het moment. Je kunt ze in veel verschillende soorten designs of prints krijgen. Van houtstructuur tot tegelprint, maar wat dacht je van een beton look?! Deze look is op het moment helemaal in door zijn industriële uiterlijk. En omdat je het ook nog eens prima met vloerverwarming kan combineren als je dat wilt én het heel voordelig geprijsd is, is vinyl razend populair.

Een strakke vloer is op dit moment heel geliefd. En met strak wordt dan bedoeld dat het eruit ziet als een glad geheel. Tel daar de populariteit van de industriële look bij op en je komt al snel uit bij betonnen vloer.
Maar om nou op een koude, kale betonvloer te gaan zitten…. niet écht gezellig. Een gietvloer van beton is behoorlijk kostbaar en kan lang niet iedereen betalen. Maar daar is dé oplossing voor; je kiest voor een vinyl vloer in betonlook!

Vinyl-vloer in beton look
De industriële look in je interieur is een grote trend op het moment. En dan niet alleen in accessoires zoals potten en strakke meubels of lampen, maar ook op de vloer. Een beton look past perfect in het plaatje van de strakke, moderne kamer die je wilt creëren. Een beton look aan de wand zie je ook steeds vaker. Al is het af te raden om én de vloer én de wanden deze uitstraling te geven. Beton look vinyl kun je in veel verschillende grijstinten krijgen en daarom eenvoudig te combineren met andere kleuren en stijlen in je huis.

Praktische voordelen van een vinyl vloer in beton look
Naast dat je met je vinyl beton look vloer een gave uitstraling creëert in je (huis)kamer, zitten er nog meer voordelen aan een vinyl vloer. Behalve de aantrekkelijke prijs is nog een groot voordeel dat het hartstikke makkelijk is in onderhoud. De stofzuiger en een natte dweil zijn werk laten doen en alles is weer schoon! Er bestaan speciale producten die je eens per jaar kunt gebruiken om je vinylvloer mee te behandelen om ervoor te zorgen dat je vinyl vloer langer mee gaat.
Want je moet er wel rekening mee houden dat je beton look vinyl vloer in verhouding minder lang mee zal gaan dan bijvoorbeeld een laminaat vloer of een tegelvloer. Al ligt dit wel aan de intensiviteit waarmee je vinylvloer te maken krijgt en er is natuurlijk ook kwaliteitsverschil in de soorten vinyl die te koop zijn.

 

Bron: superrenovatie.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken