skip to Main Content
Menu
Schapenvacht Zien En Voelen

Schapenvacht zien en voelen

Een schapenvacht is prachtig om te zien en voelt zeer behaaglijk aan. Niet alleen aan uw eigen voeten maar ook uw huisdier zal zich een plekje toe eigenen op een schapenvacht. Omdat ieder schaap uniek is en de vacht die er vanaf komt ook hebt u altijd een uniek exemplaar in huis. Van elk schapenvacht bestaat er dus maar één op de hele wereld. Kom gerust langs om met eigen ogen te zien hoe mooi en aaibaar een schapenvacht is. Bekijk het in het licht maar ook in de schaduw zodat u een duidelijk beeld voor ogen krijgt wat de schapenvacht van Schapenvacht24 voor extra toevoeging is voor uw interieur.

Een schapenvacht is meer dan decoratie alleen

We kennen allemaal het beeld van een schapenvacht dat ligt te pronken voor de open haard. Een knusse, behaaglijke en warme plek voor uzelf of uw huisgenoten. Heerlijk om er op te zitten of te liggen in het aangename gezelschap van een goed glas wijn en een mooi boek. Maar een schapenvacht kan ook een extra toevoeging zijn voor een bijzondere fauteuil of uw bank. Drapeer een schapenvacht over uw geliefde zitmeubilair en het zal er gelijk anders uitzien. Omdat er schapenvachten in diverse kleuren bestaan is er altijd wel één te vinden die geweldig zal staan. Net als dat er grote en kleine schapen bestaan zijn schapenvachten ook in diverse afmetingen verkrijgbaar. Dit is ook mede afhankelijk van het ras van een schaap. Zo bestaan er schapenvachten van een Texelaar, een Moeflon, een Toscaanse, een Kempische en nog veel meer. Ieder met z’n eigen structuur en bijzondere kleursamenstelling. Van wit tot grijs en bruin tot een multicolor.  

Verwen uzelf met een betaalbare schapenvacht

Niet voor niets wordt er bij fotoshoots van baby’s vaak gebruik gemaakt van een schapenvacht. Niet zo verwonderlijk want het kindje komt het best tot zijn recht gelegen op een schapenvacht. Daarom is het ook zo fijn om er ééntje bij u thuis te hebben liggen. Uw kindje of kleinkind kan er heerlijk op liggen en lekker ontspannen. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten want een schapenvacht is zeer betaalbaar. Verwen uzelf en haal zo’n geweldig schapenvacht in huis.

Back To Top
×Close search
Zoeken