skip to Main Content
Menu
Review: De Bureaustoelen Van Vitra

Review: De bureaustoelen van Vitra

  • Blog

De zoektocht naar een mooie en goede bureaustoel, kan zo nu en dan een uitdaging vormen. In deze review onderzochten een Vitra bureaustoel op alle eigenschappen die een bureaustoel goed maakt. Vitra is de samenwerking met briljante ontwerpers en wetenschappers aangegaan. Samen realiseren zei innovatieve en vooraanstaande producten. Vitra is een geliefd merk onder architecten, ontwerpers en ondernemers. 

Geschiedenis van Vitra

Vitra is een uniek design label en vindt haar oorsprong in Zwitserland. Aan het einde van 1950 is het familiebedrijf begonnen met het vervaardigen van design meubelen, accessoires en verlichting. Vitra werkt samen met vele top ontwerpers en bekende en grote namen in de design wereld. Het merk garandeert tot op de dag van vandaag een uitstekende kwaliteit producten met een mooie uitstraling.

Vitra en duurzaamheid

Vitra producten en bureaustoelen worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Het merk is op een bewuste manier bezig met het produceren van haar producten. Dit is van belang om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. De zeer lange levensduur van de producten zorgen ervoor dat men lang geniet van een aangeschaft product. Vitra werkt iedere dag aan de mogelijkheid om de producten volledig recyclebaar te kunnen maken, zodat dit proces vergemakkelijkt wordt.

Ergonomie en design voor iedere plek

Ieder lichaam heeft zijn eigen unieke aspecten. Iedereen heeft een andere zithouding en Vitra schenkt hier veel aandacht aan. Het investeren in een goede en ergonomische bureaustoel, inclusief een fijne uitstraling, is je investering meer dan waard.

Een ergonomische bureaustoel biedt veel bewegingsvrijheid en voldoende steun aan je lichaam. De bureaustoelen van Vitra kunnen op diverse manieren ingesteld worden. Op deze wijze worden rug, schouder en nekklachten voorkomen. De stoelen van Vitra hebben daarnaast de eigenschap om de buik en rugspieren te activeren. Door dit proces wordt eveneens de stofwisseling gestimuleerd en dit resulteert in stabiele lendenwervels. Vele gezondheidsproblemen worden op deze wijze afgewend.

Naast de goede ergonomische eigenschappen, beschikken de Vitra bureaustoelen over een prachtig design in diverse uitvoeringen en modellen. Beschik je over een thuiskantoor, werk je op een kantoor op locatie of heb je een eigen bedrijfspand? De meeste tijd breng je vaak zittend door op een bureaustoel. Een bureaustoel die je lichaam uitstekend ondersteund, inclusief een mooie uitstraling, zijn een gouden combinatie. Het merk Vitra werkt tevens samen met diverse wetenschappers om een optimale bureaustoel te realiseren. Hierdoor ontstaan bureaustoelen waarbij je zithouding aanzienlijk verbetert. Vitra heeft door al deze aspecten bureaustoelen met vooraanstaande eigenschappen gerealiseerd.

Back To Top
×Close search
Zoeken