skip to Main Content
Menu

Moet er vochtbestrijding plaatstvinden in jouw woning?

Bij vochten problemen in een woning is het belangrijk dat er vochtbestrijding plaatsvindt. Wordt dit niet gedaan dan is de kans groot dat je heel veel schade zelf gaat moeten dekken om de ruimte te herstellen. Daarom is het van groot belang om bij het zien van het probleem niet te lang te wachten met het inroepen van hulp. Een bedrijf dat je helpt om dit vochtprobleem om te lossen zal zorgen voor een permanente oplossing van het probleem. Zo zal je optimaal van de ruimte in jouw woning gebruik kunnen maken zonder bang te zijn voor materiele schade of schimmels die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Ook heb je geen last meer van muffe geuren en kun je weer prettig in de woning wonen. Een deskundige met jarenlange ervaring in het oplossen van zulk soort problemen zal bij aankomst in de woning het probleem bekijken en kunnen vaststellen wat er gedaan moet worden om het probleem op te lossen. Zo kan hij meerdere werkwijzen toepassen om van dit probleem af te kopen. Zo kan hij kiezen voor kelderdichting waarbij er extra lagen in de ruimte worden geplaatst van vochtwerend materiaal.

Hier overheen zal men dan weer beton aanbrengen. Zo worden de muren aangesterkt en dringt er geen vocht meer door. Er kan ook voor kelderdreinage worden gekozen. Hierbij wordt er een pompsysteem toegepast welke blijvend water zal weg pompen. Ook muurinjecties kunnen het gewenste resultaat leveren om geen vocht meer toe te laten. Er zal dan een vloeistof in de muur worden geinjecteerd om de muur te verzadigen. Elk van deze handelingen heeft als door het permanent bestrijden van vocht.

In geval jij denkt last te hebben van vocht, maar het niet zeker weet dat kun je het aan bepaalde kenmerken herkennen. Zo kunnen er op de muren kringen ontstaan die een indicatie geven van een vochtproblemen. Ook behang en pleisterwerk kunnen losraken. Heb je muffe geur in de ruimte en zelfs last van schimmel dan is het vrij duidelijk dat er een vochtprobleem is waarvoor er een deskundige moet langskomen.

Kies voor Aquaconsult voor een snelle afhandeling van jouw vochtprobleem

Aquaconsult inschakelen is de perfecte oplossing om van jouw vochtprobleem af te komen. Wij hebben jarenlange ervaring in het afhandelen van dergelijke problemen. Heb jij een vochtprobleem waar jij van af wilt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag om het probleem aan te pakken zodat je weer prettig in jouw woning kan leven. Wil je echter eerst meer informatie over onze werkwijze of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Dan kan je ook hiervoor contact met ons opnemen. Wij geven namelijk de mogelijkheid tot gratis consult voor een ieder die van onze diensten gebruik wilt maken.

Back To Top
×Close search
Zoeken