skip to Main Content
Menu

Maak je woonkamer levendiger en nieuw

Creëer meubelgroepen die passen bij uw stijl – van traditioneel tot open concept.

Woonkamer decoratie-ideeën

Als je jeuk hebt om te renoveren, begin dan in het hart van je huis. Omdat uw familie, vrienden en uitgebreide familieleden het grootste deel van hun tijd in de woonkamer zullen doorbrengen, moet u er het soort plaats van maken waar u eigenlijk graag wilt zijn. Maak je geen zorgen over het volgen van elke trend in een keer of het maken van een soort van design faux pas. De enige “slechte” woonkamer is er een die je niet leuk vindt.

Woon met een doel in je interieur

Oké, dus je kent de vorm van je kamer, maar weet je het doel ervan? Wat beschouwen u en uw geliefden als “levend”? Ga je bij de open haard zitten voor een gesprek? Televisie kijken? Videospelletjes spelen? Alle drie en dan nog wat? Overweeg een entertainment-/mediacentrum om uw elektronica stijlvol op te zetten, en als u kaart- of bordspellen speelt, kies dan een tabel die kan dienen als speelruimte.

Zo kunnen we u van harte aanraden te kijken naar goede TV meubels wanneer u graag televisie kijkt en uw televisie als (deels) het middelpunt ziet van uw woonkamer. Kijk voor mooie TV meubels bij Meubella, waar ze een groot aanbod hebben.

Hoe verfris ik mijn woonkamer?

Als u een verandering in uw woonkamer wilt aanbrengen, moet u eerst aan de kamer zelf denken. Als we denken aan huiskamerversieringsideeën, denken we vaak aan al het glazuur, maar niet aan de taart. De plattegrond van je kamer moet het eerste zijn waar je aan denkt als je begint met herinrichten. Is het een traditionele, gesloten kamer? Sla de overvolle stoelen over. Kies voor kleinschaligere meubels en beperk je tot een minimum. Te veel spullen kunnen een kleine kamer nog kleiner doen aanvoelen. Open plattegrond? Strek je uit! Verleng uw kamer door te kiezen voor een estate bank, die 90+ centimeter lang is voor veel ruimte om te ontspannen.

Back To Top
×Close search
Zoeken