skip to Main Content
Menu

Lees hier dé badkamertrends van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen, je hebt grote plannen om te gaan verhuizen of om te gaan verbouwen. Het kan daarbij erg lastig zijn om te bepalen hoe jij wilt dat je woning eruit gaat zien. Zo ook de badkamer. Daarom word je door dit te lezen geholpen om erachter te komen wat de badkamertrends zijn van dit jaar.

Trend 1: laat jouw badkamer opvallen!

Je gaat steeds vaker zien dat er niet meer gekozen wordt voor de eenvoudige enkele tegel. Steeds meer zie je combinaties in een tegel. Dit zie je steeds vaker bij keukentegels en nu ook in de badkamer Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van mozaïek of er wordt door verschillende type tegels en kleuren een compleet nieuwe look gemaakt. Hierdoor valt de badkamer op en straalt deze meer sfeer uit. De badkamer hoeft dus niet meer een hele strakke look te hebben, hij mag ook een levendige en gezellige sfeer aannemen.

Trend 2: laat de kamer natuurlijk over komen met houtlook tegels

Creëer veel rust in de badkamer door gebruik te maken van tegels met houtlook. De kleuren van de tegels geven een andere uitstraling dan de klassieke betonkleur tegels. De tegels met houtlook staat vooral erg stijlvol als wandtegel in een grote badkamer. Geniet van een heerlijk bad met schuim in een badkamer die aanvoelt als de natuur. Dat is echt ultiem genieten.

Trend 3: voeg loze keramische tegels

Steeds vaker komen deze type badkamers voor vanwege de grove industriële uitstraling die de keramische tegel biedt. Hierbij zie je ook dat de tegels erg dicht op elkaar zitten, geen voeg nodig dus. Hierdoor heb je een soort muur van keramische tegels. Een erg stoere en baldadige uitstraling. De look van de keramische tegels is erg mooi te combineren met andere industriële materialen. Kies voor hout en staal. Zo kun je kiezen voor een mooi metalen rek in de badkamer. Op deze manier wordt de badkamer een mooi geheel. Let er wel op dat de keramische tegel erg donker is en deze dus een kleine badkamer nog kleiner doet lijken.

Back To Top
×Close search
Zoeken