skip to Main Content
Menu

Geurkaarsen kopen voor in huis

  • Blog

Kaarsen staan in de decoratiebranche bekend om het feit dat zij door hun verlichting de plaatsen waar zij staan omtoveren in gezelliger en romantischer omgevingen. Wat als we aan deze gezellige verlichting een zacht en delicaat aroma toevoegen? Daarvoor hebben we de geurkaarsen. Deze soorten kaarsen, meestal gemaakt met aangename geuren van bloemen en vruchten, zijn ideaal om het huis een aangenamere plaats te helpen maken.

Geurkaarsen in samenzijn met familie

De geurkaarsen zijn perfect voor momenten van gezellig samenzijn met familie of vrienden en helpen deze gelegenheden nog specialer te maken. Ze worden vaak gebruikt om tafels of kamers te versieren, zoals woonkamers, tuinen, slaapkamers en badkamers.

Op een fakkel, een drijvende kaars, bevestigd aan een mooie kandelaar of alleen gebruikt, de geurkaars heeft de kracht om het decor te beïnvloeden.

Het gebruik van geurkaarsen in decoraties

Gemaakt in kleuren, vormen en met verschillende geuren, zijn geurkaarsen ideaal om alle soorten decoratie op een unieke manier aan te vullen. Sommige kaarsen zijn gemaakt om in water te worden geplaatst, ideaal voor gebruik in zwembaden en fonteinen.

Hieronder volgen 3 handige tips om de decoratie van de kamers van het huis te verbeteren met het gebruik van geurkaarsen.

1. Badkamers

Badkamers zijn gewoonlijk plaatsen waar we veel organisers en weinig decoratieve voorwerpen gebruiken, dus raden we het gebruik van geurkaarsen aan om de decoratie van deze ruimte aan te vullen.

De geurkaarsen kunnen bovenop het aanrecht zelf worden geplaatst, waar we de producten laten staan die we dagelijks gebruiken, en geven zo een finishing touch aan het decor. Een ander alternatief is het gebruik van drijvende geurkaarsen in de badkuip om de omgeving te versieren voor een speciale nacht.

2. Woonkamers

Gebruik voor deze kamer geurkaarsen in een keramische schaal, op een zij- of midden tafeltje of zelfs met een geurverspreider, om het aroma van de kaars en andere essences beter door het huis te kunnen verspreiden.

3. Tafelversiering en buitenruimte

Voor tafeldecoratie bij evenementen binnen of buiten raden wij aan geurkaarsen te gebruiken die drijven op of in vazen, glazen of zelfs aquaria, omdat je er op die manier voor zorgt dat de vlammen van de geurkaarsen niet midden in het evenement doven.

In een binnen- of buitenruimte, bij een etentje of gewoon in jouw woonkamer, geurkaarsen zijn ideaal om jouw interieur aan te vullen. Verlichting is een belangrijk onderdeel van de woninginrichting. Hiermee kunnen wij de toon van een omgeving zetten, deze geschikt maken voor de uitvoering van activiteiten of een uitnodigend licht geven om jouw vrienden en familie te ontvangen.

Kaarsen geven niet alleen een intiem en gezellig tintje aan de ruimte waarin zij zijn geplaatst, maar kunnen ook andere eigenschappen hebben, zoals het verfraaien en parfumeren van een omgeving. Of het nu is om dat verfrissende en vernieuwende bad te nemen aan het einde van de dag of om een etentje nog specialer te maken, geurkaarsen vullen de gelegenheid aan met schoonheid en zachtheid.

Bron: Homewishez.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken