skip to Main Content
Menu

Een mooie op maat gemaakte schuifdeurkast voor op je slaapkamer

  • Blog

Je hebt er goed over nagedacht hoe je je slaapkamer ging inrichten, voordat je klapdeuren koos vanwege de weinig ruimte. Dat dacht je in ieder geval. Twee jaar verder en je hebt nu spijt dat je de kast met klapdeuren hebt gekocht. Niemand kan erlangs wanneer de deuren openstaan. Je kind, partner of hond willen altijd langs wanneer je de deuren open hebt staan en je staat een kledingstuk te zoeken. Toevallig moeten ze die kant op om naar de wc te gaan. Er zit gewoon weinig ruimte tussen je bed en de kast. Je weet dat je iets eraan moet doen. Wat, weet je nog niet.

Schuifdeurkasten is een goede oplossing

Als we schuifdeuren kunnen hebben voor bijna alle meubels in ons kleine ruimtes, zal dit geweldig zijn of niet. Gelukkig bestaan er schuifdeuren voor binnen het huis en ook schuifdeurkasten. Voordat je gaat denken dat er alleen maar één soort schuifdeurkast is, denk nog een keer. Er zijn verschillende soorten stijlen, maten en kleuren van schuifdeurkasten te vinden. Wil je eentje voor in de woonkamer, de slaapkamer, keuken, wasruimte, badkamer of wc dan heb je geluk, want er zijn schuifdeurkasten beschikbaar voor elke ruimte. De meeste mensen zoeken vooral een op maat gemaakte schuifdeurkast voor in hun slaapkamer en daarvoor is er een ruim assortiment te vinden.

Voordelen van de indeling en de maat van een schuifdeurkast

Zoals we nu weten, bespaart een schuifdeurkast ruimte waardoor je gemakkelijk ernaast kunt zonder dat je de deur dicht hoeft te doen. Wist je dat bij het kopen en maken van een schuifdeurkast, heb je soms de mogelijkheid om de maat maar ook de indeling zelf te bepalen? Je kunt de maat en indeling zo bepalen dat je meer opbergruimte hebt voor bijna alles die je erin wilt doen. Na het laten bouwen of kopen van een schuifdeurkast, kan je heerlijk slapen, wetend dat je je kamer functioneler hebt gemaakt.

Er zijn nog meer voordelen

Je kunt een schuifdeurkast kiezen met een moderne, een Scandinavische, een minimalistische of een klassieke look. Welke je ervoor kiest, weet je in ieder geval zeker dat je iets hebt gekozen die bij jouw interieur stijl past. Als je geen ruimte hebt voor een staande spiegel, kan je een schuifdeurkast met een spiegel kopen of je doet zelf een plakspiegel op. Je hoeft niet meer naar de staande spiegel in de andere kamer te lopen. Je doet alleen maar de kast even dicht en je kijkt naar je outfit. Een schuifdeurkast past goed op de slaapkamer.

Bron: Jtbouw

Back To Top
×Close search
Zoeken