skip to Main Content
Menu
Drie Manieren Om Een Canvas Doek Een Plekje In Het Interieur Te Geven

Drie manieren om een canvas doek een plekje in het interieur te geven

Heb jij een foto op canvas gekregen of besteld en ben jij op zoek naar een manier om deze een mooie plaats in jouw interieur te geven? Er zijn verschillende manieren om jouw canvas doek een mooi plaatsje in het interieur te geven. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Casual en gemakkelijk

Is de stijl van jouw interieur het best te omschrijven als casual en een beetje artistiek, zoals je veel ziet in Amerikaanse lofts? Dan kan je er voor kiezen om jouw canvas doeken op de grond tegen de muur te plaatsen. Is het canvas doek te klein om op de grond te plaatsen? Plaats het doek dan op een dressoir, sidetable of plank tegen de muur. Door het canvasdoek tegen de muur te plaatsen in plaats van op te hangen, krijgt het geheel een gemoedelijke, toegankelijke en artistieke uitstraling.

Aan de muur hangen zonder een speciale, op maat gemaakte lijst

Wil jij jouw canvas doek het liefst aan de muur hangen, maar wil jij wel dat het geheel een casual uitstraling blijft houden? Dan is het aan te raden om het canvasdoek aan de muur te hangen zonder een speciale, op maat gemaakte lijst. Door jouw canvas doek aan de muur te hangen zonder een speciale lijst, behoudt het geheel zijn eenvoudige, artistieke uitstraling.

Een canvas doek inlijsten in een baklijst

Wil jij een foto op canvas of een schilderij op stijlvolle wijze een plekje in jouw interieur geven? Dan is een op maat gemaakte, stijlvolle baklijst onmisbaar. Een baklijst, ook wel een canvaslijst of schilderijlijst genoemd, is speciaal ontwikkeld voor canvas doeken. De baklijst dankt zijn naam aan het L-vormige profiel van de lijst, dat als het ware een bak vormt. In deze ‘bak’ wordt het canvas doek opgehangen. Tussen de lijst en het canvasdoek zit meestal 0,5 tot 1 centimeter ruimte. Hierdoor lijkt het canvas doek als het ware in de lijst te zweven en krijgt het geheel een ruimtelijke en moderne uitstraling.

Wil jij één of meerdere baklijsten kopen voor jouw canvas doeken? Een baklijst bestellen doe je eenvoudig en snel op Baklijst.nl. Op Baklijst.nl vind je een groot aanbod verschillende baklijsten. Van baklijsten met een eenvoudig design tot chique baklijsten, voor elk interieur is er een passende lijst verkrijgbaar. De baklijsten van Baklijst.nl worden op maat gemaakt en passen naadloos om al jouw canvas doeken.

Back To Top
×Close search
Zoeken