skip to Main Content
Menu

Download eigendomsinformatie en je weet wie eigenaar van een perceel is

De website KadastraleKaart.com heeft heel erg veel te bieden. Het is overigens niet alleen heel erg leuk om Nederlands eens goed van bovenaf te kijken. Van het platform haal je bovendien heel erg veel nuttige informatie, zeker interessant als je veel met ruimtelijke ordening bezig bent. Dat geldt uiteraard ook als je interesse hebt in een bepaald pand of perceel. De informatie op KadastraleKaart.com kan net het laatste zetje in de juiste richting zijn als je twijfelt. Hoe? Door belangrijke informatie te downloaden.

Wie is eigenaar van een perceel en wat is er voor betaald?

Tegen een kleine vergoeding kun je van alles downloaden van de website. Wat dacht je van bijvoorbeeld eigendomsinformatie? Je leert dan onder meer van wie een bepaald perceel is en zelfs wat er voor betaald is. Je download wie de zakelijke rechten heeft en of sprake is van beperkingen die voor het perceel gelden. Het kan je nieuwe inzichten bieden en je doen besluiten of een bepaald perceel wel of niet te kopen.

Download je vaker? Kies dan voor een abonnement

Maar er is meer. Wat dacht je van hypotheekinformatie bijvoorbeeld, terwijl je ook een Kadastrale kaart rapport met luchtfoto kunt downloaden. Ook woningtransactie rapporten en informatie over verleende vergunningen en bestemmingsplannen kun je tegen betaling van de website halen. Mocht je nou vaker Kadasterdata downloaden, kies dan voor een abonnement op het platform. Per saldo ben je dan goedkoper uit namelijk. De prijzen die gevraagd worden voor de data kun je overigens zeer scherp noemen.

Zet je kavel of perceel te koop op KadastraleKaart.com

Op het platform vind je steeds de meest actuele informatie van het Kadaster. Het platform zelf is overigens niet in eigendom van deze instelling. Mocht je nou van een kavel of een perceel af willen, zet het dan te koop op dit platform. Dan zit je meteen bij de doelgroep. Bovendien zijn de voorwaarden zeer gunstig en word je advertentie op de kaart van Nederland gemarkeerd. Bezoekers zien dus al van bovenaf dat jij jouw perceel te koop aanbiedt. 

Back To Top
×Close search
Zoeken