skip to Main Content
Menu
Deze Soorten Fotolijsten Mogen Niet Ontbreken In Jouw Interieur

Deze soorten fotolijsten mogen niet ontbreken in jouw interieur

  • Blog

Sommige momenten mogen nooit vergeten worden. Door foto’s te maken of bepaalde objecten te bewaren worden deze momenten op pauze gezet en blijven de herinneringen aan deze momenten levend. Je kan er voor kiezen om foto’s en objecten van dergelijke kostbare herinneringen een belangrijk plekje in jouw interieur te geven met behulp van de juiste fotolijst. Wij vertellen je welke fotolijsten je daarvoor kunt gebruiken.

De gewone fotolijst: krachtig in al zijn eenvoud

Ben jij op zoek naar één of meerdere fotolijsten voor een aantal foto’s of posters? Dan is een gewone fotolijst de beste keuze. Gewone fotolijsten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Zo is er voor elke poster, foto of afbeelding een passende lijst verkrijgbaar.

De baklijst: Geef jouw canvasdoeken op stijlvolle wijze een plekje aan de muur

Een foto op canvas laten afdrukken is razend populair. Door het canvas krijgt de foto meer diepte en een andere uitstraling, waardoor hij nóg beter tot zijn recht komt. Een foto op canvas een plekje geven kan echter een flinke uitdaging zijn. Zo kan een canvasdoek zonder lijst aan de muur hangen er voor zorgen dat het geheel ietwat kaal oogt, maar passen de meeste canvasdoeken ook niet in een gewone fotolijst. Gelukkig zijn er vandaag de dag baklijsten verkrijgbaar. Baklijsten zijn lijsten, speciaal ontwikkeld voor canvasdoeken. Door uw canvasdoek in te lijsten in een baklijst krijgt het geheel een stijlvolle uitstraling en krijgt jouw canvasdoek de aandacht die het verdient.

De wissellijst: Een kwalitatief hoogwaardige fotolijst voor de twijfelaars

Hang jij het liefst elke week iets anders aan de muur? Dan is een wissellijst iets voor jou. Een wissellijst is een fotolijst die speciaal ontwikkeld is om de inhoud van de lijst vaak, snel en eenvoudig te kunnen verwisselen. Dankzij een handig kliksysteem dat in de lijst verwerkt zit, kan de inhoud van de lijst snel verwisseld worden. Klik de lijst open, pak het glas en de inhoud eruit, plaats een nieuwe afbeelding, poster of foto achter het glas, plaats dit geheel weer in de lijst en klik de lijst weer dicht. Met een wissellijst verander je in een handomdraai jouw muurdecoratie en kan je elke week van andere muurdecoratie genieten.

De FrameBox: Een mooi plekje voor jouw meest dierbare herinneringen

Ben jij op zoek naar een manier om dierbare objecten een plekje in het interieur te geven? Dan is een FrameBox iets voor jou. Een FrameBox is een fotolijst die speciaal ontwikkeld is om objecten in te lijsten. Hierbij kan je denken aan sporttenue’s, vlaggen en/of andere belangrijke objecten. Door jouw meest dierbare objecten in te lijsten worden de bijbehorende herinneringen nooit vergeten.

Back To Top
×Close search
Zoeken