skip to Main Content
Menu
3 Tips Om Je Huis Schoon Te Houden

3 tips om je huis schoon te houden

Een mooi huis willen we allemaal en dus proberen we allemaal om het van binnen spik en span te houden. Een schoon huis geeft rust dus in dit blog geef ik jullie 3 tips om je huis mooi schoon te houden alsof het een hotelschoonmaak is.

Tip 1: Doe een grote schoonmaak

Een grote schoonmaak kan veel tijd kosten, dat snap ik. Wel zorg je er voor dat als je alles een keer echt goed doet, je de volgende weken het alleen maar bij hoeft te houden. Voordeel hier van is dat het een stuk minder tijd kost. Kies een dag waar je niet veel hoeft te doen en plan die in als de grote schoonmaak. Je zal er de weken daarna erg veel profijt van hebben.

Tip 2: Maak niet alleen oppervlakkig schoon

Het is erg makkelijk om schoon te maken maar dan alleen alles schoon maken wat je ziet. Dus niet achter de kastjes, achter de bank, onder de bank enzovoort. Het grote nadeel hier van is dat als je alles net schoon hebt, het stof van achter en onder alles weer overal komt te zitten en je een dag later weer opnieuw mag beginnen. Dus schuif de stofzuiger ook even onder de bank en geef het stof geen kans om binnen te blijven.

Tip 3: Huur een schoonmaakbedrijf in

Mocht je zelf nou echt geen tijd hebben voor die grote schoonmaak, of simpelweg zo druk zijn met werk en kinderen dat het onderhouden van een huis te veel wordt? Geen zorgen! Tegenwoordig zijn er ook schoonmaakbedrijven particulier die je huis helemaal schoon kunnen maken. Het neemt alle zorgen weg en jij kunt weer lekker genieten van je mooie huis.

Back To Top
×Close search
Zoeken